CAMPINGREGELS

AFVAL

U vindt onze ondergrondse containers (semicons) op het parkeerterrein en op het toergedeelte bij de tennisbaan (overzijde Zandweg). Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend uw afval te scheiden. U vindt semicons voor huisvuil, PD (plastic en drinkverpakkingen), papier en karton en glas.Op de beplating van de semicons staat wat u waarin kunt deponeren. Het is verplicht om PD in doorzichtige zakken te deponeren. Deze zakken kunt u gratis bij ons afhalen.

RUST EN ORDE

Vanaf 23.00 uur t/m 08.00 uur geldt op ons terrein een periode van rust. Gedurende deze periode is het niet toegestaan om:

  • Over de camping te rijden met auto, motor of bromfiets.
  • TV of muziekinstallatie hard te laten spelen
  • Overlast aan de buren te bezorgen
  • BBQ’s of vuurkorven te laten branden

VEILIGHEID

  • Open vuur op het gras is ten strengste verboden. Barbecues van het gras af, niet te dicht bij de tenten. Fakkels zijn niet toegestaan. Blusmateriaal binnen handbereik (emmer water).

VERKEER

Op het recreatieterrein hanteren wij voor al het verkeer een maximum snelheid van 5 km per uur (stapvoets).

Dit is om veiligheid van mederecreanten en kinderen te waarborgen. U dient uw auto, motor of aanhanger zoveel mogelijk op uw eigen plaats te parkeren. Indien dit niet mogelijk is kunt u gebruik maken van de parkeerplaats. Het is ten strengste verboden uw voertuig buiten uw kavel of buiten de parkeerplaats te plaatsen. De wegen dienen ten alle tijden vrij te zijn. Aanhangwagens mogen alleen op uw eigen plaats worden geplaatst. Het is niet toegestaan deze op de parkeerplaats te stallen.

MILIEU

Het is verboden om uw auto te wassen.

Het is verboden chemisch afval in onze containers te deponeren.

DRUGS

Wij hanteren een zero-tolerance beleid omtrent alle activiteiten op onze camping met betrekking tot alle soorten drugs en lachgas.

BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS

Camping ’t Hoge Zand 0111-641989

WhatsApp Camping ’t Hoge Zand 06-12368629

Alarm (politie, brandweer, ambulance) 112

Politie (geen spoed) 0900-8844

Huisarts Smit Oosterland 0111-641280

Huisartsenpost Schouwen-Duiveland 0900-1585

Dierenarts 0111-412180

NB Belt u ons altijd nadat u 112 heeft gebeld i.v.m. begeleiding van de hulpdiensten.